Cine suntem?

Misiunea noastră este de a oferi suport inovator, flexibil, personalizat, în timp util, bazat pe rezultate și rentabilitate, valorificând capitalul uman.
Aria de expertiză a colaboratorilor cuprinde domenii vaste (resurse umane, finanțe, management general, …), ceea ce ne permite să avem o viziune globală asupra situațiilor pentru a vă sprijini abordarea strategică.
Ne împuternicim colaboratorii și le oferim flexibilitate și încredere. Angajamentul nostru față de inovație în metodele de lucru și preferința pentru cele mai recente tehnologii în ceea ce privește instrumentele pe care le folosim, precum și dorința de a oferi oportunități de dezvoltare, ne-a determinat să creăm un mediu de lucru care să ofere un echilibru plăcut între viața profesională și cea personală. În acest sens, colaboratorii noștri au varianta de a opta pentru telemuncă. Acest lucru ne permite să aducem valoare clienților noștri, la cele mai avantajoase prețuri, pentru servicii de calitate superioară.  

Oferim servicii companiilor din diferite industrii din Europa datorită experienței internaționale a colaboratorilor noștri. Sunt calificați și echipați cu instrumentele potrivite pentru a performa pe întregul continent.
Am ales să ne stabilim sediul în Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, România.


De ce Cluj-Napoca, România?

Este al doilea oraș ca mărime din România (aproximativ 300.000 de locuitori), unul dintre orașele cele mai „tinere” și energice.

Este al doilea cel mai important centru universitar din țară, cu zeci de specializări.

Sunt peste 66.000 de studenți în cadrul celor 6 universități publice. Toți vorbesc română, engleză și, adesea, cel puțin o altă limbă. Aceștia creează un fond de talente dinamic, calificat, motivat, flexibil și rentabil.

Cluj-Napoca este recunoscut ca un hub de tehnologie supranumit „Silicon Valley din Europa de Est”.